Leder du stadig efter den rigtige bærbare taske til dig?

En skaber tager sine tænkeværktøjer med sig, uanset hvor han går. Nutidige skaberes tænkeværktøj er sandsynligvis den personlige computer.Mange mennesker har været igennem en søgning for at finde den perfekte computertaske til at bære rundt på dette tænkeværktøj, og du venter måske stadig på den rigtige.

Først og fremmest kan du være bekymret for, om det ideelle etui passer til størrelsen på din computer.Størrelsen på denne computerkasse er 15 tommer, og den har stor kapacitet til ekstra mus, musemåtte og så videre.Du kan også give computertaskestørrelse, farvemønster du har brug for, her kan du også levere tilpassede tjenester.

键盘垫 (5)
转底7

SHANGJIA LAPTOP Med enkel linje, enkelt design, vil sammenflyde en række praktiske funktioner.Gør computertasken tykkere, spil en bedre anti-fald jordskælv og vandtæt rolle.

Hvis du har svært ved at beslutte dig for, hvilken rygsæk eller håndtaske du skal bruge som computertaske, så overvej denne mulighed: Tag ud til møder og start dit kreative arbejde så sprødt som en kuvert.

Den kan også bruges som en liner-taske i din yndlingsrygsæk, yndlingslærredstaske.Disse tasker er ikke designet til at beskytte din computer, og selvom du måske bekymrer dig om at ryste og støde din computer ind i dem, er de perfekt stabile, når de føjes til SHANGJIA LAPTOP opbevaringstasken.

05
01

Når videnskab og teknologi produkt forfølger useriøst uophørligt, bør computertaske indhente denne spring tide, men ikke nødvendigvis, fordi fald i elektroniske produkter useriøse omstændigheder, pålideligheden af ​​beskyttende lag kan ikke ofre mere.Coveret er lavet af neopren, som er vandtæt, fleksibelt og jordskælvsbestandigt, hvilket giver din computer god beskyttelse.Tonen er elegant og sammensat, du kan også kontakte os for at bestille det farvemønster du ønsker.


Indlægstid: 15. nov. 2022